Un tigan extravagant

Intamplare inedita in comuna Ilfoveana Stefanesti. Un tigan din localitate, cunoscut pentru gesturile lui extravagante, a tinut neaparat sa-si boteze copilul George. Pe consatenii lui i-a amuzat intamplarea si spun ca n-au mai pomenit asa ceva. Pentru multi, e prima oara cand aud de un tigan pe care sa-l cheme George.
Iata ce a declarat Exponatu, unchiul dinspre mama al baietelului: “Pai, dom’le, asta nici nu-i nume de rom, e nume de cal. Si-a batut joc de copil.”
Nici Expertiza, mama lui George,  nu a fost de acord cu numele, insa nu a avut cu cine sa se inteleaga. Barbatul ei a lovit-o brutal la nivelul fetei de fiecare data cand a avut ceva de comentat. Desi a incercat sa-i sugereze subtil variante precum Termopan, Lamborghini si Leptop, barbatul nici n-a vrut sa auda si a tinut-o pe a lui: Ori George, ori Alexandru.
Carusel Potarca, tatal copilului, si-a justificat incapatanarea in felul urmator: Nu vrea  ca fiul lui  sa ajunga o persoana fada, care nu iese in evidenta prin nimic. “E mai bine sa rada lumea de el decat sa nu-l bage in seama”, a precizat Carusel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *